Krisen på Vestegnen fortsætter, efter AC Horsens søndag aften vandt 2-1 på Brøndby Stadion.

Med både et selvmål og et rødt kort blev det et sandt drama, hvor Brøndby efter de første 45 minutter var i total kontrol.

Anden halvleg skulle dog vise sig at blive et mareridt for Alexander Zorniger og co., da Horsens fik vendt 0-1 til 2-1 på et sejrsmål af Søren Reese.

Til tonerne af Kim Larsens 'Susan Himmelblå' fra Sydsiden kom Brøndby ellers aggressivt fra start og var hurtige til at komme frem til de første par chancer - dog uden at det blev rigtig farligt.

Superliga - Brøndby IF vs. AC Horsens på Brøndby Stadion. Søndag den 30. september 2018. Anders Kjærbye - Ritzau Scanpix Foto: Anders Kjærbye/ Ritzau Scanpix

Efter 15 minutter var den der så. Josip Radošević sendte et hjørnespark ind i hovedet på Kamil Wilczek, der - naturligvis fristes man til at sige - pandede bolden ind forbi Matej Delac.

Det var Brøndby-angriberens niende sæsonscoring, og den aktuelle superligatopscorer fortsætter dermed sin imponerende målform.

Det var tydeligt, at Brøndby var ihærdige efter at viske alt snak om krise væk, og hjemmeholdet fortsatte da også med at sidde tungt på opgøret ved hjælp af deres presspil.

Horsens havde derimod ikke meget at byde på, og Horsens stærkeste våben i de lange indkast kastede heller ikke det store af sig.

Det skulle dog vise sig, at Brøndby-dominansen ikke varede ved.

Efter 58 minutter tog Michael Lumb udfordringen op og fik sendt et hårdt, fladt indlæg ind i Brøndbys felt. Kroatiske Josip Radošević forsøgte dernæst at blokere, men kom ikke ordentligt frem til bolden, der i stedet sejlede ind i Brøndby-målet.

Dermed var alt vendt på hovedet, og de gode Brøndby-takter var nu for alvor vendt til snakke om krise.

Endnu værre blev det for Brøndby, da den tyske målmand Benjamin Bellot efter 72 minutter begik en større brøler, da han for ud feltet. Keeperen, der havde fået chancen på bekostning af den formsvage Marvin Schwäbe, savede Kasper Junker over og modtog efterfølgende det røde kort.

Paulus Arajuuri (23), Brøndby IF og Mikkel Qvist (20), AC Horsens under Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AC Horsens på Brøndby Stadion søndag den 30. september 2018. Foto: Anders Kjærbye

Vanviddet på Vestegnen skulle vise sig at fortsætte, da AC Horsens efter 80 minutter gjorde det onde ved Brøndby. Efter et hjørnespark var det nemlig midterforsvareren Søren Reese, der fik hovedet på og dermed kunne bringe gæsterne på 2-1.

Dramatikken fortsatte i slutningen af opgøret, da Kamil Wilzcek med kun to minutter igen blev nedlagt i feltet. Hjemmeholdet appellerede for straffespark, men dommer Morten Krogh dømte i stedet frispark til gæsterne - til stor frustration for de fleste på stadion.

Dermed har Brøndby blot vundet én af de seneste otte superligakampe.

Vi skal helt tilbage til den 26. august for at finde Brøndbys seneste superligasejr. Og ja, det var den 26. august.