FC København er stærkt svækkede, når FC Midtjylland søndag kommer på besøg i Telia Parken til topopgør i Superligaen.

Det fortæller FCK-manager Ståle Solbakken.

»Hverken Pieros (Sotiriou, red.), Viktor (Fischer, red.) eller Nicolai Boilesen spiller i weekenden. Vi får se på søndag, om det bliver en streg i regningen,« siger Ståle Solbakken til B.T. Sport.

Ståle Solbakken må dermed stå uden tre af de spillere, som har været relativt faste i nordmandens FCK-startopstilling i denne sæson. Og så i københavnernes måske vigtigste Superliga-opgør i efteråret.

Viktor Fischer er ikke med, når FC København møder FC Midtjylland i Superliga-topbrag søndag.
Viktor Fischer er ikke med, når FC København møder FC Midtjylland i Superliga-topbrag søndag. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Jeg har været forberedt på det i tre uger. Ikke Pieros, for det skete mod AaB, men med de to andre har det været en kamp mod tiden. Med Viktor var jeg ret sikker på, det ikke ville gå, mens jeg havde et håb med Boilesen. Men vi tager ikke nogen chancer. Ingen af dem trænede i dag, ingen af dem kommer til at træne i morgen - og ingen af dem spiller på søndag,« siger Ståle Solbakken, som har et håb om snart at have i hvert fald to af profilerne klar snart.

»Så må vi se med Boilesen og Pieros næste torsdag og næste søndag, når vi har to kampe på en uge.«

Kan Viktor Fischer være ude resten af året?

»Vi tager det dag for dag. Det er ikke nogen stor eller farlig skade, og det går fremad. Spørgsmålet er bare, hvor hurtigt det går,« siger Ståle Solbakken.