AGF tog første stik i Alka Superligaens Europa League-playoff, da holdet vandt med 3-2 over OB på et solbeskinnet Ceres Park i Aarhus.

Med sejren gav aarhusianerne AGF-reservemålmanden Steffen Rasmussen, der stopper i klubben efter 419 kampe for AGF, en flot afsked på hjemmebanen.

Sejren kom i hus efter to hurtige mål i anden halvleg fra Kasper Junker og Martin Pusic til 2-2 og 3-2. Du kan se højdepunkter fra opgøret øverst i artiklen.

OB fik ellers en drømmestart på opgøret, da Troels Kløve bragte gæsterne foran med 1-0 allerede efter to minutter.

AGF'erne fik ikke kreeret chancer, men den første de skabte efter godt og vel 20 minutter resulterede i 1-1-målet. Det var Tobias Sana, der afsluttede et flot angreb med at udplacere OB-målmand Sten Grytebust.

OB var i fin kontrol, og fem minutter før pausen bragte de sig atter foran med et pragtmål.

OB'eren Anders K. Jacobsen fandt sin indre Michael Laudrup frem og lobbede bolden indover AGF-forsvaret, hvor en helt fri Troels Kløve dirigerede bolden i mål med ydersiden.

Anden halvleg var blot otte minutter gammel, da AGF-angriberen Kasper Junker udlignede til 2-2. Kort efter måtte han lade sig udskifte med en skade til fordel for Martin Pusic.

Netop indskiftede Martin Pusic fik hurtigt en hovedrolle, da han dirigerede bolden ind bag Sten Grytebust i OB-målet til stillingen 3-2. Målet kom blot fire minutter efter AGF-udligningen.

OB gik hårdt efter 3-3 målet, men fik det ikke, og derfor er fordelen på AGF's side før returopgøret i næste weekend.