Parken vil undersøge mulighederne for at etablere en ny selskabsstruktur, hvor de enkelte datterselskaber – deriblandt fodboldklubben FC København – skal drives som selvstændige datterselskaber.

Det skriver Parken i en pressemeddelelse.

Samtidig understreger bestyrelsesformand Allan L. Agerholm, at man ikke er i dialog med eksterne investorer, selvom ændringerne kan give mulighed for, at der kommer nye investorer til på sigt.

»En eventuel ny selskabsstruktur kan give de enkelte datterselskaber bedre mulighed for at vækste og potentielt også give mulighed for, at nye investorer på sigt kan engagere sig i de enkelte selskaber på samme måde, som det allerede er tilfældet i Lalandia i Søndervig,« siger Agerholm.

Parken ejer Lalandia, som man har drevet i selvstændige datterselskaber, mens FCK og selve stadion fremadrettet også vil blive drevet på samme måde, hvis ændringerne træder i kræft.

»Vi ønsker kontinuerligt at styrke alle forretningssegmenter yderligere, hvilket en ny selskabsstruktur kan medvirke til at øge mulighederne for. Samtidig får vi en større transparens i de enkelte enheder og nye handlemuligheder mere uafhængigt af hinanden i forhold til den fortsatte udvikling af den samlede koncern,« lyder det.

Vælger man at gennemføre eventuelle ændringer i selskabsstrukturen, vil de blive effektueret i det nye år – 1. januar 2022.