Randers-stopperen Erix Marxen var i højt humør efter sejren på 2-0 over AGF i søndag eftermiddags Superliga-kamp.

»Jeg har aldrig været med til at tabe til AGF, så de er helt klart min yndlingsmodstander. Efterhånden er jeg ubesejret mod dem i 11 kampe i træk,« sagde Erik Marxen.

Han er bosiddende i Aarhus.

»Det faktum er måske nok med til at give mig ekstra motivation. Kampene mod AGF er altid superfede, og ligesom så mange andre nyder jeg at vinder over dem,« sagde Erik Marxen.

Randers FC's målmand Patrik Carlgren (nummer 1) og Erik Marxen (nummer 11) i aktion under Superliga-kampen mellem Randers FC og AGF.
Randers FC's målmand Patrik Carlgren (nummer 1) og Erik Marxen (nummer 11) i aktion under Superliga-kampen mellem Randers FC og AGF. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

Han glædede sig over sejren over AGF.

»Nu ligger vi nummer tre i Superligaen. Ærlig talt synes jeg, at potentialet i dette Randers-hold er enormt. Selvom vi op til denne sæson har mistet et par store profiler, har vi fået kittet en stærk defensiv sammen. Men det hjælper også på det, at vores offensivspillere er blevet et år ældre og har fået mere hår på brystet,« sagde Erik Marxen.

Han kaldte spillet i kampen mod AGF for imponerende.

»Vi volder AGF flere problemer end omvendt. Både hvad angår det direkte spil og dødboldene. Nu har vi 14 dage til næste kamp. Her venter FC Midtjylland, og det bliver helt sikkert svært,« sagde Erik Marxen.