Det ser mere og mere sort ud for Hobro i bunden af Superligaen.

Lørdag tabte holdet for 10. gang i denne sæson – i 14. spillerunde – og der er altså fortsat stadig et gevaldigt hul på seks point op til den næstsidsteplads, der vil betyde overlevelse.

Denne lørdag i den silende nordjyske regn var gæsterne FC Nordsjælland bare for gode. Hele kampen i gennem på DS Arena, hvor det selv uden topscorer Bruninho blev til en 1-0-sejr.

Brasilianeren, der indtil lørdagens kampe havde scoret mere en halvdelen af holdets mål fik lov at få en kamppause af træner Olafur Kristjansson, da han har bøvlet med lidt småskader på det seneste.

I stedet var det Joshua John, der blev matchvinder. Efter 65 minutter knaldede han kuglen op i krydset fra venstre side af feltet, og sejren kunne og burde have været større for nordsjællænderne, der dominerede tungt.

Hobro har stadig kun én sejr på hjemmebane i denne sæson. Ironisk nok i den første efter afskeden med træner Jonas Dahl, der er taget til Esbjerg.

Siden har holdet bare tabt – og ikke scoret.

Med de tre point har FC Nordsjælland til gengæld fået lidt luft til bunden og lørdagens modstander, der nu er 14 point væk.