Efter en skidt start på forårssæsonen med to nederlag kom FC Nordsjælland endelig i gang. Sønderjyske var på besøg i Farum Park, og det knap så gæstfrie hjemmehold evnede at vinde 4-0.

FCN's cheftræner, Olafur Kristjansson, havde ganske overraskende valgt at placere Joshua John i højresiden, selvom han normalt begår sig bedst i modsat.

Et stykke inde i første halvleg kom Kristjansson dog frem til, at Joshua John er langt bedste i sit vante rolle. Det viste han efter 16 minutter, da han var fulgt fornuftigt med ind i feltet og nemt kunne score til 1-0.

Sønderjyske var trods alt pænt med indledningsvis, men det kunne absolut ikke veksle chancer til scoringer. Det kampbillede fortsatte i anden halvleg, indtil Joshua John slog til igen, da han overløb Sønderjyske forsvar og derefter gjorde det til 2-0.

Det betød, at gæsterne faldt helt sammen. David Moberg Karlsson sørgede for FCN's tredje mål, inden Oliver Tychosen afsluttede en fornem dag i Farum med 4-0-målet.

Dermed tre point til FC Nordsjælland, der overhalede Sønderjyske i tabellen.