Lyt til artiklen
Jeppe Curths karriere i AaB nærmer sig sin afslutning. Således er parterne blevet enige om at ophæve samarbejdet, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.
 
- Vi er blevet enige om, at det er optimalt for begge parter, at vi skilles til sommer, siger AaBs sportschef Allan Gaarde i en pressemeddelelse fra Superliga-topklubben og tilføjer: 

- Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Jeppe for hans store indsats for AaB. Jeppe har i ni år været en særdeles god repræsentant for klubben og med stor betydning såvel på som uden for banen. Det vil aldrig blive glemt, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden.

Jeppe Curth, 30, er vemodig over at forlade AaB, men ser samtidig frem til nye udfordringer.

- Dette er den bedste løsning for både AaB og mig. Det at skulle bytte trøjen ud fra sommer, hvor det nu end kommer til at være, betyder ikke nødvendigvis, at jeg forlader Nordjylland for altid. Det kan være for en kort periode, men hensigten er at komme tilbage, så jeg kan støtte AaB-drengene på stadion, siger Jeppe Curth. der indtil videre har spillet 279 kampe for AaB.

Jeppe Curth var i efteråret udlejet til FC Midtjylland, men er i foråret vendt tilbage til AaB, hvor han har fået begrænset spilletid.