Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Tidligere landsholdsspiller Jakob Poulsen vil gerne finde tiltrængt spilletid i eksempelvis Superligaen. Men det afhænger af lønnen, og hvilke løsninger arbejdsgiveren Monaco er med på.

Den 30-årige midtbanespiller har ikke fået spilletid i den bedste franske liga for Monaco i denne sæson, og på trods af fordelagtige løn- og skatteforhold, kribler benene efterhånden ulideligt efter spilletid på højeste niveau.

Den seneste tid har der i Ekstra Bladet været forlydender om en hjemvenden til FC Midtjyllands tophold i en handel finansieret af en lokal investorgruppe, og holdets træner Glen Riddersholm har samtidig kaldt Jakob Poulsen for en 'drømmespiller'.

-  Det der er vigtigt for mig er spilletid lige nu. Superligaen er bestemt også interessant, og jeg vil da hellere til et tophold, end jeg vil ligge og rode i bunden. Men det er ikke sådan, at jeg vil til Danmark for enhver pris, siger Jakob Poulsen og slår fast, at hverken han selv eller hans agent har talt med FC Midtjylland om et muligt januar-skifte endnu.

- Det hele afhænger af, hvad Monaco vil være med til. Vi har et møde med dem om en uges tid, og så må vi se, hvordan de ser på mulighederne, siger Jakob Poulsen.

Han er åben om, at den gode løn i Monaco frem til kontraktudløb i sommeren 2015 helst ikke skal smides helt på gulvet for at ende frustrationerne i søgen efter anden spilletid end den mindre flatterende slags, han får for fyrstedømmets andethold.

- I sommer sagde jeg, at jeg sådan set kun er i Monaco, fordi jeg får en god løn, der er svær at få andre steder. Det står jeg egentlig stadig fast ved.

En løsning for Jakob Poulsen kunne være en lejeaftale, hvor Monaco sparer en del af hans løn ved at få den dækket delvist af den klub, der kan tilbyde ham fast spilletid.

- Det er sådan noget, vi kigger på. Men vi må først se, hvad Monaco er med på, siger Jakob Poulsen.

Han ser ikke umiddelbart kun fordele i, at hans arbejdsgiver har rigeligt penge til rådighed.

- Det betyder jo også, at jeg ikke udgør et kæmpe problem for dem, fordi jeg ikke spiller. Ikke når man ser på, hvor lille min løn er i forhold til de lønninger, som nogle af førsteholdsspillerne får, siger Jakob Poulsen med tanke på stjernespillere som Radamel Falcao, James Rodriguez og Ricardo Carvalho.

Andre læser også