Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det kan ende som et vildskud, men de vil gøre forsøget.

Brøndby IF har udset sig landsholdsprofilen Jens Stryger Larsen som en potentiel stjerneforstærkning i det kommende transfervindue, hvor ambitionerne er store denne sommer.

Udinese-spilleren med de 47 landskampe for Danmark har kontraktudløb til sommer, og den situation overvejer man i Superliga-storklubben at udnytte.

Det kan man høre i denne uges udgave af 'Transfervinduet', hvor man også kan høre, at det dog ikke er lige til højrebenet at hente den alsidige højreback hjem til Superligaen.

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

31-årige Jens Stryger Larsen har afvist et kontrakttilbud fra Udinese, som derfor har sendt ham ud i kulden. Årsagen er, som 'Transfervinduet' forstår det, at landsholdsspilleren har ambitioner om en ny flot kontrakt i en udenlandsk klub.

Derfor kan Brøndby ende med at få en lang transfer-næse, hvis de gør kur til Stryger og forsøger at lokke den danske landsholdsspiller hjem.

Jens Stryger Larsen fik sit gennembrud i netop Brøndby, inden han i 2013 skiftede til FC Nordsjælland.

Siden fik han kontrakt med Austria Wien i 2014, inden han havnede i Udinese, hvor han har spillet i snart fem år. Han har dog været frosset ude af førsteholdet i 2022.

Andre læser også