Brøndby må konstatere, at det kun bliver til sølv, selvom holdet længe lå til at vinde det første danske mesterskab i 13 år.
Men med sølle tre point i de sidste fire kampe smed Brøndby guldet væk, og derfor var skuffelsen også massiv hos de gule og blå efter sidste hjemmekamp, hvor det blev til 1-1 mod AaB.

Der har været meget snak om gummiben i Brøndby, men Christian Nørgaard køber ikke den præmis - og blev irriteret, da han efter kampen fik spørgsmål om Brøndbys manglende niveau i de afgørende kampe i et interview på Canal 9.

 

»I kan kalde det gummiben i Horsens, eller I kan kalde det, hvad I vil. Det gør selvfølgelig ondt ad helvedes til. Jeg synes, vi har vores hjerte med på banen, og vi har gjort alt, hvad vi kunne for at vinde det,« sagde Nørgaard.

Midtbanespilleren forklarede, at nedturen i fredags mod Horsens, hvor holdet smed en sikker føring på 0-2, stadig gør ondt på spillerne.

»Det er tungt. Jeg tror, følelsen i Horsens i fredags var endnu tungere, for der smed vi det endnu mere. Jeg synes, vi gik ud og lagde hjerte i det i dag og forsøgte at tage sejren, selvom det ikke lykkedes,« sagde Nørgaard, før han løftede lidt mere af sløret for, hvad der skete i timerne efter kampen i fredags.

»Vi skiftedes lidt til at trøste hinanden og græde lidt på skift. Det var en hård aften på hotellet. Men jeg husker ikke det hele. Det er som om, hjernen bare lukker lidt ned.«

»Det gør ondt at se fansene stå og græde på sydsiden. Det er sgu hårdt. Det føles virkelig som om, vi har smidt det hele. Men når vi har sundet os lidt og kan se tilbage på den her sæson, tror jeg, vi vil stolte af os selv,« sagde han til Canal 9.