Lyt til artiklen

En tydeligt irriteret Carsten V. Jensen mener, at sagen mellem Mathias Greve og Anis Ben Slimane er blevet blæst op af medierne. De to spillere får dog en konsekvens at mærke.

Det forklarer han fredag eftermiddag på et pressemøde på Brøndby Stadion.

De to spillere kom i tumult ved tirsdagens træning, og siden endte det med en politianmeldelse, som fredag blev lagt ned af Københavns Vestegns Politi.

»Vi skal hive det hen, hvor det hører til. Jeg synes, der har været nogen her, der har været med til at hive det op på et niveau, hvor det ikke hører til,« siger Carsten V. Jensen med henvisning til de fremmødte journalister.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere


Er det en episode, der er forenelig med at være Brøndby-spiller?

»Ja, isoleret set handler det om, at der er kamp om tingene, og man går til stregen. Går man til stregen, kan der ske det, at man nogle gange træder over. Det skete her, og der er blevet rettet ind fra de to spillere.«

»Og så vil jeg gerne understrege – det er vigtigt, at I tager det med – det handler ikke kun om Slimane. Slimane og Greve var lige gode om det her. Dem, der fulgte med i forløbet, ville også kunne genkende det.«

Men det er vel alvorligt, hvis det ender med en politisag?

»Det er jo, fordi der sidder nogle mennesker derude, der måske ikke engang har været der, som synes, at det kunne være smart at prøve det af. Jeg skal ikke kunne sige, hvem der synes, det er en vej at gå. Men vi gik ind i samarbejdet med politiet med åbne øjne. Nu er det afsluttet, og det handler om kampen søndag.«

Brøndby-bossen fortæller, at sagen blev håndteret med det samme af cheftræner Jesper Sørensen, og de to spillere gav hånd.

Men det får en konsekvens alligevel for Greve og Slimane – hvilken vil han ikke ud med.

»Den er håndteret internt, og ja, der er en konsekvens, men jeg kommer ikke tættere ind på det,« siger han afvisende.

Politiet valgte ikke at gå videre med anmeldelsen, efter de havde set video af episoden udleveret af Brøndby. Men omstændighederne er ikke noget, Carsten V. Jensen vil bruge mere tid på.

»Jeg kommer ikke til at gå ind i detaljer, jeg synes, vi har brugt nok tid på det. De to spillere ved godt, at de har været lige gode om det. Og derfor er det, som det er. Nu skal vi spille fodbold, og vi skal ikke bruge mere tid på det,« siger han.

Brøndby møder Horsens i den første kamp efter vinterpausen. Begge spillere er til rådighed for træner Jesper Sørensen, oplyser klubben.