AaB har svært ved at hente point på hjemmebane, men på udebane er nordjyderne inde i en glimrende stime, og den blev forlænget lørdag.

Her vandt AaB med 2-1 på udebane over Lyngby, klubbens tredje udesejr på stribe, mens Lyngby nu er uden sejr i seks kampe.

Se BTs karakterer til de to hold nederst i artiklen. Flere Lyngby-spillere flirter med dumpekarakterer!

Kampen blev reelt afgjort på to minutter i første halvleg, hvor først Jannik Pohl og siden Rasmus Thellufsen sikrede AaB de tre point.

AaB er med sejren igen á point med FC København og OB i kampen om den slutspilsgivende sjetteplads i Alka Superligaen.

Spillerne fra AaB jubler efter målet til 0-1 af Jannik Pohl under Alka Superliga kampen Lyngby Boldklub vs. AaB på Lyngby stadion Lørdag d. 2. december 2017.. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017) Foto: Anders Kjærbye

Lyngby kom efter trænerskiftet fra David Nielsen til Thomas Nørgaard ellers forrygende fra land. Det blev til sejre over først FC København og siden AGF, sejre der blev fulgt op af tre uafgjorte resultater.

Det var en målfattig, men chancerig kamp da AGF og FC Helsingør spillede 0-0 i Aarhus.

De gode resultater er nu blevet afløst af nederlag, og lørdag kom det tredje på stribe. I de tre kampe har Lyngby blot formået at score to mål, mens ti er lukket ind.

I lørdagens kamp var det da også meget lidt, man så til hjemmeholdet offensivt. Tættest på var Mayron George, der i anden halvleg havde en god chance på hovedstød, men han headede lige på AaB-keeper Jacob Rinne.

Lyngby tabte hjemme 1-2 til AaB i 18. spillerunde af Superligaen.

AaB sikrede sejren kort før pausen, da Jannik Pohl først rundede Lyngby-målmand Mikkel Andersen og scorede fra en spids vinkel, hvorefter Rasmus Thellufsen to minutter senere trak ind i banen og øgede til 2-0.

Gæsterne var i starten af anden halvleg tæt på 3-0 ved Jannik Pohl, der havde et skud på overliggeren, og siden brændte alene med Lyngby-målmand Mikkel Andersen.

I stedet var det Lyngby, der i kampens slutfase skabte lidt spænding. Kim Ojo reducerede, men trods fire minutters tillægstid kom hjemmeholdet ikke tættere på point.

Thomas Guldborg Christensen, Lyngby Boldklub og Kasper Pedersen, AaB under Alka Superliga kampen Lyngby Boldklub vs. AaB på Lyngby stadion Lørdag d. 2. december 2017.. (Foto: Anders Kjærbye/Scanpix 2017) Foto: Anders Kjærbye

AaB: 3-4-3