De nordjyske klubber i bunden af Superligaen spillede 1-1 i en ustruktureret kamp i Hjørring.

Søndag delte Vendsyssel FF og Hobro IK i porten, da de to hold spillede 1-1 på Nord Energi Arena i Hjørring.

Oprykkerne fra Hjørring og de nordjyske kolleger fra Hobro skabte en lige kamp, der nemt kunne falde ud til begge sider.

Det lokale opgør bar i store perioder præg af boldtab. Det skabte flere omstillinger i den ustrukturerede kamp.

En af de mere boldsikre spillere i kampen var Vendsyssels 19-årige lejesvend, Jon Thorsteinsson. Islændingen fra Fulham skabte også målet, da hjemmeholdet kom foran.

Efter knap en halv time skabte han plads på venstresiden og fandt holdkammerat Andreas Kaltoft midt for mål. Herfra sparkede forsvarsspilleren bolden ind bag målmand Jesper Rask.

Efter 40 minutter udlignede gæsterne fra Hobro. Højrebacken Jesper Bøge satte en mand og lagde bolden til rette for offensivspiller Mikkel M. Pedersen.

Efter en blokering af hans skud på mål hoppede bolden blødt i mål til 1-1.

Gennem anden halvleg kom begge klubber til chancer, mens spillet bølgede frem og tilbage.

Med få minutter igen var Hobros norske debutant, Julian Kristoffersen, også tæt på at score på et frit hovedstød tæt på mål. Men angriberen headede forbi.

Derfor blev kampen ved 1-1 og uafgjort.

Hobro og Vendsyssel indtager dermed den tunge ende af Superligaens tabel med henholdsvis seks og ni point efter ni kampe.