AGF er ubesejret i de samtlige otte kampe i Superligaen efter søndagens uafgjorte kamp mod Vendsyssel.

AGF kan fortsat kalde sig ubesejret i denne superligasæson efter søndagens 1-1-resultat mod oprykkerne fra Vendsyssel FF.

Hjemmeholdet kom ellers bagud tidligt i kampen, men fik kæmpet sig tilbage via et mål på direkte frispark af Tobias Sana.

Superligaen i fodbold AGF-Vendsyssel FF. Ceres Park i Aarhus, søndag 3. september 2018. Foto: Ernst van Norde

Oscar Whalley debuterede i AGF-målet efter salget af Aleksandar Jovanovic til spanske Huesca, og han kronede sin debut med at redde et straffespark.

Det uafgjorte resultat betyder, at AGF er på femtepladsen, mens Vendsyssel er at finde på 11.-pladsen.

AGF's Mustapha Bundu (19). Superligakampen AGF-Vendsyssel FF. Ceres Park i Aarhus, søndag den 2. september 2018. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2018) Foto: Ernst van Norde

Det var en stærkt medrivende første halvleg, hvor AGF sad på det meste. Det var dog gæsterne fra Vendsyssel, der bragte sig foran, da Vendsyssel-forsvareren Andreas Kaltoft headede bolden i mål efter 12 minutter.

10 minutter senere skulle AGF’s debuterende målmand, Oscar Whalley, vise, hvad han er lavet af, da Vendsyssel fik tilkæmpet sig et straffespark. Dette reddede spanieren til stor jubel for hjemmepublikummet.

Begge mandskaber kom tæt på at score, og i overtiden udlignede Tobias Sana, da han scorede direkte på frispark i overtiden af første halvleg.

Kort efter burde Jens Stage have bragt AGF foran, men han skød forbi mål, og derfor gik de to hold til pause ved stillingen 1-1.

AGF fortsatte den spillemæssige dominans i anden halvleg, og med 20 minutter igen fik Jakob Ankersen en kæmpe chance for at bringe AGF foran, men kantspilleren fik slet ikke ordentligt træf på bolden.

AGF's jubel ved 1-1. Superligakampen AGF-Vendsyssel FF på Ceres Park i Aarhus, søndag den 2. september 2018.. (Foto: NORDE ERNST VAN/Ritzau Scanpix) Foto: NORDE ERNST VAN

Syv minutter senere sendte Casper Højer Nielsen et godt frispark af sted, men Vendsyssel-målmand Nicolai Flø reddede.

Seks minutter før tid havde Casper Højer Nielsen endnu et godt forsøg, som kastede en gigantisk chance af sig, men bolden ville ikke ind over stregen, og det endte derfor 1-1 i Aarhus.

AGF's Mustapha Bundu og Vendsyssels Sebastian Czajkowski. Superligakampen AGF-Vendsyssel FF på Ceres Park i Aarhus, søndag den 2. september 2018. Foto: NORDE ERNST VAN