To spillere er blevet vejet og fundet for lette. I forbindelse med søndagens hjemmekamp mod FC Midtjylland tager Brøndby afsked med Daniel Stückler og koreanske Suk-Young Yun, som begge har kontrakter, der udløber ved årskiftet.

»Daniel har været i Brøndby IF siden 2014, hvor han kom som en talentfuld angriber. Han har arbejdet hårdt for at få sit gennembrud i Brøndby IF det seneste år, men vi kan desværre ikke garantere ham den spilletid, det kræver for at få et gennembrud i Alka Superligaen,« forklarer sportsdirektør Troels Bech om Stücklers exit.

»Jeg har udviklet mig meget og på mange parametre her i Brøndby IF, men jeg er også kommet i en alder, hvor jeg skal spille meget mere fast på et højt niveau, for at kunne udvikle mig yderligere og for at få udløst mit potentiale. Det får jeg p.t. ikke mulighed for her, og derfor skal jeg ud og finde en klub, hvor jeg kan tage de næste skridt i,« siger Daniel Stückler.

Den 19-årige angriber kom fra Lyngby til Brøndby for to år siden, og nu kan han måske returnere til Nordkøbenhavn.

Suk-Young Yun blev hentet ind på en korttidskontrakt for at skærpe konkurrencen om pladsen, som venstre back. Og det er ifølge Troels Bech lykkedes, selvom Yun ikke har fået mange kampe.

»Han kom på en kort kontrakt for at styrke konkurrencen om pladsen på venstre back. Det har han gjort, for Svenn Crone har lagt på sit spil, og på den måde holdt Yun ude af holdet. Vi havde nok forventet at få flere spilleminutter ud af Yun, men at han ikke har spillet mere, end tilfældet er, er så en cadeau til Svenn.«

Andre læser også