Der venter noget af et Superliga-brag, når FC Midtjylland og FC København søndag aften tørner sammen.

Her skal de forsvarende mestre fra København forsøge at mindske det fire points forspring, midtjyderne har, men det bliver muligvis uden flere store profiler.

Det oplyser FC København på deres hjemmeside.

'Rasmus Falk og Pierre Bengtsson måtte torsdag aften forlade banen i utide, og det afgøres først lørdag, om de er klar til kampen på søndag. Det samme gælder Dame N'Doye, der ikke var klar i går på grund af eftervirkningerne fra hans kamp i søndags.'

Opgøret i Herning kan vise at give et tidligt billede på, hvem der i denne sæson løber med guldet, da Brian Priskes tropper med en sejr kan bringe sig hele syv point foran i toppen af Superligaen.

Derfor kommer FCK også til Herning for at vinde, fortæller Ståle Solbakken.

»Uanset deres kvaliteter, så vi kommer til Herning for at vinde, og vi har en god tro på, at vi kan tage point med derfra. Vi har set stærke ud i vores organisation noget tid nu, og vi ved, at vi har offensive kvaliteter,« siger han til klubbens hjemmeside.

Uanset udfaldet kommer Superligaen ikke til til at blive afgjort allerede søndag, siger den norske manager.

»Vi skal ramme den rigtige balance i tingene. Vi er selvfølgelig bevidste om, at der er nogle points forskel på holdene i tabellen før kampen, men 3F Superligaen bliver ikke afgjort på søndag, uanset hvem der vinder.«

Det første opgør mellem de to storklubber i denne sæson endte 0-0, og der er dermed lagt op til lidt af en gyser søndag aften.

Kampen mellem nummer et og to i Superligaen bliver spilles søndag klokken 18.00 på MCH Arena.

Husk, at du kan følge braget LIVE lige her på bt.dk.