Brøndby IF har sendt en lille stikpille af sted til superligarivalerne fra FC Midtjylland.

'Vi har midlertidigt suspenderet billetsalget til udebaneafsnittet til kampen mod FC Midtjylland på søndag. Der er solgt usædvanligt mange billetter til afsnittet, og vi vil gerne være sikre på, at alle 14 solgte billetter nu også havner i hænderne på personer fra deres fanbase,' skriver Brøndby IF på Twitter.

De to klubber mødes søndag på Vestegnen, og det drillende tweet er formentlig skrevet på baggrund af en sag fra juli.

Her meldte FC Midtjylland ud, at det havde været nødvendigt at lukke for billetsalget til den gratis hjemmekamp mod FC Astana i kvalifikationen til Champions League-gruppespillet.

Brøndby og FC Midtjylland mødes søndag i Superligaen.
Brøndby og FC Midtjylland mødes søndag i Superligaen. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Årsagen lød i første omgang, at der pludselig var 'mistænkeligt mange fra Brøndby, der sikrede sig billetter til kampen.'

Dagen efter sendte klubben en undskyldning til Brøndby IF, fordi der var blevet meldt noget forkert ud.

»Sagen her har ikke haft noget at gøre med, hvorfor billetsalget er lukket. Der er, fordi vi har udsolgt af alle vores billetter undtaget en lille portion, som vi gemmer til salg på selve dagen,« sagde kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen til B.T. Sport.

Brøndby ligger nummer tre og FC Midtjylland nummer fire, og sidst de to mødtes på Brøndby Stadion, vakte det også opsigt, hvor få udefans der var med.