Brøndby og FCN spillede 3-3 i et vildt i opgør i Farum...

Men hvad var læringerne fra kampen? Her er tre styk:

1. Hvor blev forsvarsindkøbene af?
Vi skulle hen til halvanden time før januars transfervindue lukkede, inden Brøndby forstærkede defensiven. Og da det skete, var det med en 18-årig prøvespiller, der kom til fra ungdomsholdet i canadiske Toronto FC. Ja, Luke Singh kan vise sig som en  dygtig spiller, men han har langt til startopstillingen.

Når man ser de problemer, Brøndbys defensiv var i søndag eftermiddag,  kan det endnu engang undre, hvorfor det ikke blev prioriteret at hente en regulær forstærkning til en bageste kæde, der i store dele af kampen mod FCN var lettere at flænse op end et stykke toiletpapir. En aflevering - typisk fra Mikkel Rygaard - mellem midterforsvarer og back... Og vupti, så havde FCN en stor mulighed. Langsomme, tunge og uden timing. Det var Brøndbys forsvar i Farum - og de manglende forsvarsindkøb kan komme til at koste de blå-gule dyrt!

2. Hede Hedlund
Mens Brøndbys defensiv var frygtelig i Farum, viste det indkøb, der kom ind i vinterens transfervindue, at nye spillere kan gøre en forskel. Brøndbys nye svensker, Simon Hedlund, fik en stærk debut, hvor han viste, at han kan gøre en forskel for det blå-gule.

Hedlund stod indirekte bag Brøndbys scoringer, da han blev fældet i feltet op til Halimis straffesparksscoring og leverede assisten til Mikael Uhres føringsmål. Svenskeren har en vild hurtighed, men han viste også en teknik, der kan gøre hans speed til et endnu farligere våben.

3. Døm ikke FCN ude!
FC Nordsjælland skal nok klare skærene, selv  hvis de skulle lande i nedrykningsspillet! Og hvorfor så det? Ganske simpelt fordi, der er så mange herlige fodboldspillere på Kasper Hjulmands hold. Mikkel Rygaard har en flødefod, der kan forvandle skummetmælk til lagkage, og Mathias Rasmussen, Mikkel Damsgaard og ikke mindst Andreas Skov Olsen har hurtigheden og kreativiteten til åbne ethvert Superliga-forsvar.

Og apropos Superliga-forsvar... Brøndbys var skidt kørende i Farum, men FCNs tre bageste var ikke meget bedre. Det skal der styr på. Ikke mindst, hvis FCN vil udnytte de kommended fem runder til at kravle væk fra de nederste placeringer og op i den top seks, hvor de alt andet lige har kvaliteten - i hvert fald den offensive - til at være.