FC Midtjylland tog et stort skridt mod mesterskabet i Superligaen søndag aften, da de besejrede FC Nordsjælland med 3-0 på hjemmebane.

Men kampen vil ikke kun blive husket for hjemmeholdets flotte fodboldspil. Den vil ligeledes blive husket for en gigantisk afbrænder.

Det var Sory Kaba, der missede det store tilbud, da han fulgte op på et frispark fra Anders Dreyer. Angriberen brændte fra under en halv meter.

Du kan se hele episoden, hvor 26-årige Kaba misbruger på det skammeligste, i videoen øverst i artiklen.

Angriberen skylder en scoring efter søndagens kamp.
Angriberen skylder en scoring efter søndagens kamp. Foto: Henning Bagger
Vis mere

FC Midtjylland-stjernen skulle bare stange bolden i kassen, efter Anders Dreyers forsøg havde ramt overliggeren. Men selvom FCN-målmanden lå på jorden, sendte Sory Kaba bolden over målet, da han forsøgte at score med brystet.

Afbrænderen var af så stor karakter, at angriberen fra Guinea trak på smilebåndet efterfølgende, fordi det nærmest var komisk.

Heldigvis for Sory Kaba misbrugte han chancen ved stillingen 2-0, og det blev derfor ikke dyrt at brænde direktørchancen.

Søndagens sejr betyder, at FC Midtjylland er foran Brøndby med fire point i toppen af Superligaen. Der er 12 point tilbage at spille om i sæsonen.