Solen bagte over træningsbanerne på Frederiksberg, mens Ståle Solbakken og resten af trænerteamet forberedte holdet på det kommende brag mod italienske Atalanta.

Én spiller glimtede dog ved sit fravær.

For Rasmus Falk var ikke med ude på grønsværen, da han stadig døjer med problemer som følge af det piskesmæld, han fik i kampen mod Brøndby.

Han spillede kampen mod AGF, men har nu fået tilbagefald, og det betyder, at Ståle Solbakken skal finde en anden løsning på midtbanen.

»Vi ved, at Rasmus Falk ikke kan være med, så vi må justere noget,« siger Ståle Solbakken efter tirsdagens træning.

Det var i kampen mod Brøndby, Rasmus Falk (tv.) måtte lade sig udskifte.
Det var i kampen mod Brøndby, Rasmus Falk (tv.) måtte lade sig udskifte. Foto: Anders Kjærbye
Vis mere

Rasmus Falk blev skiftet ud i pausen mod Brøndby for halvanden uge siden, og søndag spillede han altså alle 90 minutter i Aarhus, men efterfølgende har han mærket til problemerne igen.

»Det er ikke så godt. Han følte sig god de første 30 minutter, så gik det nogenlunde de næste 30, og så var det skidt de sidste 30. Nu er det lidt tilbage. Vi har fået besked på fra Boesen (Morten Boesen, klubbens læge, red.) og Dave (David Cosgrave, leder af sundhedssektoren, red.), at han ikke kan spille,« siger Ståle Solbakken.

Rasmus Falk skal ikke med til Italien.
Rasmus Falk skal ikke med til Italien. Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Nordmanden har i sæsonen foretrukket at bruge Rasmus Falk på den centrale midtbane ved siden af FCK-anføreren, Carlos Zeca.

Torsdag bliver det så en anden, der får pladsen, og Ståle Solbakken har da også flere spillere af vælge imellem i form af William Kvist, Jan Gregus og Nicolaj Thomsen.

De to playoffkampe mod Atalanta er sidste udfordring på vejen inden Europa League-gruppespillet.