Det var gang i den på grønsværen, da AC Horsens slog AGF med 3-2 på hjemmebane i Horsens.

Det var to af de mindst scorende hold i Superligaen, der mødtes i Horsens søndag eftermiddag, men det kunne ikke ses.

AC Horsens og AGF bød nemlig på en særdeles underholdende fodboldkamp, som Horsens endte med at vinde 3-2.

Opgøret bød på masser af dramatik, og Horsens var flyvende i første halvleg og gik til pause med en 3-1-føring.

AC Horsens - AGF, Superliga på Casa Arena Horsens, søndag den 16 september 2018.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) Foto: Bo Amstrup

Gæsterne fra Aarhus fik dog blod på tanden i anden halvleg, og det holdt til tider hårdt for værterne.

Med sejren kravlede Horsens op i top-6 med 13 point, mens AGF er at finde på ottendepladsen med 12 point efter sæsonens første nederlag.

Horsens-manager Bo Henriksen gav debut til Kasper Junker, som i august skiftede fra netop AGF, og Junker fik en hovedrolle, da han efter ti minutter scorede mod sit tidligere hold og bragte Horsens foran 1-0.

Det var en underholdende og afvekslende første halvleg, og blot fire minutter senere udlignede Mustapha Bundu efter en flot aktion til 1-1.

AC Horsens-AGF, Superliga på Casa Arena Horsens, søndag den 16 september 2018.
AC Horsens-AGF, Superliga på Casa Arena Horsens, søndag den 16 september 2018. Foto: Bo Amstrup

Det lugtede af flere mål i første halvleg, og tilskuerne fik endnu et af slagsen, da Horsens-anfører Søren Reese bragte Horsens på 2-1.

Lige inden pausen udbyggede Horsens føringen til 3-1, da Hallur Hanson sendte bolden i nettet via en AGF-spiller.

Anden halvleg blev aldrig kedelig og fortsatte med underholdning.

Spillet var dårligt nok sat i gang, før Horsens fik tilkendt et straffespark, som senere blev ændret til et frispark i en besynderlig situation.

Kort efter reducerede Casper Højer Nielsen så for AGF til 2-3.

Det var mildt sagt intenst på grønsværen i anden halvlegs indledning, og 20 minutter før tid kammede det over for AGF’s Mustapha Amini, som blev udvist efter en batalje med Hallur Hansson.

AGF jagtede udligningen, men Horsens forsvarede sig godt og tog derfor sejren.