Der kom ingen vinder, da AC Horsens og Sønderjyske spillede 1-1. Horsens fik en udvisning i anden halvleg.

AC Horsens og Sønderjyske delte pointene, da de to mandskaber spillede 1-1 i et underholdende opgør i Superligaens 16. runde.

Resultatet betyder, at Horsens er på sjettepladsen, mens Sønderjyske er på fjerdepladsen.

Horsens-træner Bo Henriksen havde skiftet fire mand i startopstillingen i håbet om, at det kunne være med til at drille Sønderjyske, som ikke havde tabt i fire superligakampe i træk.

Jubel ved Christian Jakobsen (Sønderjyske 8) scoring til 0 -1 Superliga Fodbold AC Horsens mod Esbjerg FB. CASA Arena Horsens. Lørdag den 10 november 2018.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker

Det startede ikke specielt godt for værterne, der kom bagud med 0-1 efter 12 minutter, da Horsens-keeper Matej Delac sendte en returbold lige ud i fødderne på Sønderjyske-kantspilleren Christian ’Greko’ Jakobsen.

Sønderjyske-spilleren svigtede ikke og kunne let sparke føringen til Sønderjyske ind.

Horsens-mandskabet var rystet efter scoringen og havde svært ved at få spillet til at hænge sammen.

Efter 36 minutter udlignede Horsens dog, da angriberen Kasper Junker fik sparket bolden ind bag Sebastian Mielitz i Sønderjyske-målet til stillingen 1-1.

Horsens jubel ved scoring til 1 - 1 Superliga Fodbold AC Horsens mod Esbjerg FB. CASA Arena Horsens. Lørdag den 10 november 2018.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker

Fem minutter inden pausen var Horsens tæt på at komme foran, men midtbanespilleren Bjarke Jacobsens afslutning tog stolpen.

De to mandskaber gik dermed til pause ved stillingen 1-1 efter en underholdende og intens første halvleg.

Gæsterne var under pres i anden halvlegs indledning, men Sønderjyske fik en stor mulighed efter 53 minutter, da Horsens-keeper Matej Delac endnu engang sendte en returbold ud i feltet.

Den kroatiske keeper fik dog reddet Sønderjyske-spilleren Marcel Rømers afslutning.

Superliga Fodbold AC Horsens mod Esbjerg FB. CASA Arena Horsens. Lørdag den 10 november 2018. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018) Foto: Claus Fisker

Et kvarter før tid fik Horsens smidt forsvarsspilleren Sonni Nattestad ud, da han nedlagde angriberen Mart Lieder som sidste mand.

På trods af udvisningen jagtede Horsens fortsat sejren, dog forgæves, og det endte dermed 1-1 i Horsens.