Superligaen bliver genoptaget i slutningen af maj, og det betyder, at sæsonen afsluttes senere end beregnet pga. coronapandemien.

Det har skabt et spørgsmål om, hvad der så skal ske med de spillere, der har kontraktudløb i slutningen af juni, hvor sæsonen efter normale tilstande ellers ville være afsluttet.

I Hobro har klubben fire profiler, som står i situationen, det gælder Simon Jakobsen, Rasmus Minor Petersen, Jonas Brix-Damborg samt ikke mindst Emmanuel Sabbi, der har kontrakt med OB fra 1. juli.

Men i Hobro er man ikke bekymret for at stå og mangle de fire vigtige spillere til de afgørende kampe og regner med, at de korte forlængelser kommer på plads.

Hobros Emmanuel Sabbi står til at skifte til OB efter denne sæson. Sabbi har kontrakt med Hobro frem til udgangen af juni. Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Hobros Emmanuel Sabbi står til at skifte til OB efter denne sæson. Sabbi har kontrakt med Hobro frem til udgangen af juni. Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jens (sportschef Jens Hammer Sørensen, red.) har været hjemsendt, men han vender tilbage senest på mandag, og et af de første punkter på hans blok er at få løst den situation,« siger formand Lars Kühnel til Nordjyske og fortsætter:

»Det er spillere fra vores startopstilling, som vi selvfølgelig meget gerne vil have med hele vejen, og jeg regner det egentlig for en formalitet, for jeg tror, at spillerne ser på det på samme måde,« tilføjer han.

Tidligere har Jens Hammer Sørensen fortalt, at han frygter et tosset scenarie med netop Sabbi.

Både OB og Hobro har mulighed for at ende i nedrykningsdramaet.