Superligaklubben Esbjerg er på udkig efter en permanent træner.

Den vestjyske klub fyrede i sidste uge hollandske John Lammers, og mar har set sig varm på Peter Sørensen, der er træner i Hobro.

Hobro-sportschef Jens Hammer bekræfter Esbjergs interesse over for TV3 Sport.

»Jeg har haft en samtale med Esbjergs sportschef, Jimmi Nagel, der henvendte sig for at høre til Peters kontraktforhold. Det foregik helt efter bogen,« fortæller Jens Hammer.

Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen i Superliga-kampen mellem Hobro IK og AGF på DS Arena i Hobro , fredag 24. august 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Hobros sportschef Jens Hammer Sørensen i Superliga-kampen mellem Hobro IK og AGF på DS Arena i Hobro , fredag 24. august 2018.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

Han tilføjer dog med det samme, at Hobro ikke har lyst til at skille sig af med Peter Sørensen, der aktuelt ligger på Superligaens niendeplads med Hobro.

»Det er ingen hemmelighed, at Peter er højt skattet i Hobro. Han gør det fremragende. Vi har ham på kontrakt et godt stykke tid endnu, og vi vil meget gerne beholde ham,« lyder det fra Jens Hammer.

Han fortæller, at han har talt med Peter Sørensen om interessen og tilføjer, at man vil være lydhør, hvis Sørensen selv var interesseret i et skifte.

Claus Nørgaard, der var assistent for fyrede Lammers, er midlertidig træner i Esbjerg, men ønsker ikke at blive fast cheftræner.

Hobros træner Peter Sørensen i 3F Superliga-kampen mellem Hobro IK og SønderjyskE på DS Arena i Hobro , 22. september 2019.
Hobros træner Peter Sørensen i 3F Superliga-kampen mellem Hobro IK og SønderjyskE på DS Arena i Hobro , 22. september 2019. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Han havde ellers stor succes, da han søndag stod i spidsen for holdet første gang efter fyringen.

Således blev Brøndby på hjemmebane slået med 3-1.

Esbjerg ligger dog fortsat næstsidst i Superligaen.

/ritzau/