Cheftræner Jonas Dal er færdig i Hobro, efter at ledelsen tirsdag suspenderede ham.

Det sker fire dage, efter at Dal skrev under på en kontrakt med Superliga-konkurrenterne fra Esbjerg - gældende fra sommer.

Hobro-ledelsen har ikke haft spillerne med på råd, da beslutningen blev. Og det er Hobro-anfører Mads Justesen ærgerlig over.

»Jeg er ikke enig i beslutningen, men jeg bliver nødt til at forholde mig til, at jeg er ansat i Hobro, hvor jeg har job, der skal fuldføres,« siger Justesen og fortsætter:

»Man kunne godt have håbet på, at man var blevet inddraget i processen omkring den her beslutning. Det er ikke, fordi jeg ikke kan se, at der er en udfordring, i og med han skal være træner for en af vores nærmeste konkurrenter. Alle kan se, at det er en svær situation. Men jeg er ikke enig, at det er det rigtige tidspunkt at skille sig af med ham.«

Den høje midterforsvarer mener sagtens, at Jonas Dal kunne have fortsat som Hobro-cheftræner frem til nytår. Men den vurdering har ledelsen ikke været enig i.

»Jeg tror, at hans Esbjerg-fremtid har fyldt rigtig meget hos nogle af dem, der ikke er helt så tæt på Jonas. Og ikke hos dem, der ved, hvordan tingene foregår. Jeg tror desuden også, at mediernes pres har været med til at fremrykke den her beslutning.«

Mads Justesens bror, Lars Justesen, overtager sammen med Michael Kryger ansvaret for de kommende superliga-kampe.