Et opsigtsvækkende Superliga-comeback kan være undervejs.

Flere Superliga-klubber lurer nemlig på den tidligere Brøndby-profil Simon Tibbling, som er på vej videre fra sin hollandske klub, FC Emmen, hvor han ikke for alvor er slået igennem.

Derfor er Tibbling opsat på et klubskifte, som er målet for den 26-årige svensker i transfervinduet denne sommer. Det kan man høre i denne uges udgave af podcasten 'Transfervinduet' hos B.T.

De nykårede pokalvindere fra Randers FC, som skal spille i Europa i næste sæson, står lige nu med de bedste kort på hånden, men også AaB, Vejle og Sønderjyske har Tibbling i kikkerten, mens svenske Djurgaarden også spøger.

Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

Simon Tibbling havde en blandet tid i Brøndby, hvor han i perioder var blandt ligaens bedste midtbanespillere, mens han samtidig havde perioder med skader og svigtende form.

I alt nåede han 89 Superliga-kampe for Brøndby fra 2017 til 2020 og var blandt en af profilerne på Alexander Zornigers mandskab, som glippede guldet i 2018.

Tibbling var, da han var på sit spillemæssigt højeste i Superligaen, en ombejlet herre. Både FC Midtjylland og FC København forsøgte forgæves at købe ham i sommeren 2018.

Siden faldt Tibblings stjerne i Brøndby, og sidste sommer skiftede han væk fra Vestegnen til FC Emmen i den bedste hollandske række. Sæsonen har dog ikke været en bragende succes, hvorfor han altså nu ønsker at skifte klub igen.