Brøndbys nye stadion-græsplæne har været en stor nyhed herhjemme. Men nu er den også nået til udlandet, hvor engelske medier er betagede af muligheden for at følge udviklingen live.

Brøndbys bane har været det helt store samtaleemne i denne sæson udelukkende på grund af dens ringe beskaffenhed. Men i denne uge var der gode nyheder for spillere, fans og modstandere, da klubben valgte at skride til handling. Og en ny grønsvær er i gang med at falde på plads inden søndagens hjemmekamp mod Hobro.

Siden mandag har det så været muligt for Brøndby-fans og interesserede i det hele taget at følge med i banens udvikling på et livestream på Brøndbys hjemmeside. Og det er altså ikke kun fans, der har lagt vejen forbi.

De engelske aviser The Mirror og The Sun har taget livestreamet til sig. Specielt The Mirror er blevet voldsomt begejstret for streamet fra den københavnske vestegn.

»Vi havde regnet med at drille, håne og grine af galskaben. Men sagen er den: Det er betagende. Vi kan simpelthen ikke forklare hvorfor, men vi kan bare ikke stoppe med at kigge. Det er sandt, at der sker absolut intet, og oftest føles det, som om du kigger på et billede i stedet for en video. Og ja, det er det tætteste, man kommer på at se græs gro live. Men gud hjælpe os, vi er afhængige,« skriver The Mirror omkring Brøndbys livestream.

The Sun er lidt mere afdæmpede og konstaterer, at Brøndby-fans må kede sig lidt mere end andre, siden interessen er så høj.

I første omgang er Brøndby ved at installere rullegræs, der skal bruges frem til oktober måned, hvor der vil blive foretaget en totalrenovering af banen på Brøndby Stadion.

Bedøm selv, hvorvidt englænderne har ret omkring den »betagende« livedækning. Nederst i artiklen kan du også se, hvordan det nye græstæppe bliver lagt på i videoen fra Brøndbys Youtube-kanal.