LÆS NEDERST I ARTIKLEN, HVORDAN DET GIK TIL MINUT-FOR-MINUT

AGF og Sønderjyske spillede mandag aften uafgjort 0-0 i en tæt affære på Ceres Park i Aarhus. De gode intentioner var der, men de tekniske evner og den sidste skarphed manglede for begge hold. Til gengæld væltede sneen ned under hele kampen og gjorde betingelserne svære.

Resultatet rykker ikke alverden for AGF og Sønderjyske i stillingen, og de to hold har henholdsvis fem og tre point op til top-6.

Kampen var tæt og var præget af flere personlige fejl. Begge hold forsøgte sig i perioder med lange bolde og direkte spil, men dette var ikke specielt effektivt.

Det var i stedet de personlige fejl, som gav anledning til de største muligheder.

Som første halvleg skred frem, flyttede spillet sig længere op på Sønderjyskes banehalvdel, og det var AGF, som styrede spillet.

Det var tæt på at give pote efter en halv times spil, da Sønderjyske-forsvareren Eggert Jonsson var tæt på at score selvmål efter lidt forvirring i Sønderjyske-feltet.

Sønderjyske fik bedre fat og var specielt farlige på omstillinger, hvor holdet i flere omgange brød igennem i AGFs højre side, men ingen af holdene formåede at score i første halvleg, og de måtte derfor gå til pause med 0-0.

Anden halvleg var også en lige affære, hvor kampbilledet var præget af, at chancerne kom efter tilfældigheder og fejl.

AGF var tæt på i flere omgange, men den sidste skarphed manglede.

Ingen af holdene formåede dog at spille sig frem til store målchancer.