OB var fredag aften på besøg i Farum Park og gik ind til kampen mod FC Nordsjælland med den bevidsthed, at fynboerne i de sidste fire Superliga-kampe på fremmed græs har tabt. Stort endda. Med en samlet målscore på 3-14.

Læg dertil, at FC Nordsjælland ikke har lukket mål ind i de sidste tre kampe, som alle er vundet, og dermed har man på papiret en allerede afgjort kamp.

Men sådan skulle det langtfra gå. OB vandt nemlig sin blot anden udesejr i denne sæson med overbevisende 5-1.

Det skyldes ikke mindst, at topscorer Rasmus Festersen var tilbage i startopstillingen efter en skade i anklen. Og angriberen kvitterede med et hattrick, der bragte ham op som delt topscorer i Superligaen. Han har nu scoret syv ligesom modstanderen fra aftenens kamp, Bruninho.

Inden Festersen begyndte sit show, bragte Martin Vingaard sit hold foran med et flot raid op ad banen og et venstrebensskud ved roden af stolpen.

Kun 12 minutter senere havde Festersen scoret to gange, et på straffe og et på oplæg fra en godt spillende Rasmus Falk.

I anden halvleg satte OB alt på plads, da Festersen afgjorde det hele med en soloaktion med 20 minutter tilbage. Også Kenneth Zohore og Mathias Greve kom på måltavlen.