Randers' svenske angriber Viktor Lundberg viste utrolig kynisme, da han med et hattrick sænkede ufarlige FC Nordsjælland hjemme på AutoC Park.

Tidligere på ugen måtte Randers rejse slukørede hjem fra Sverige, da man blev slået ud af Europa League-kvalifikationen af Elfsborg. I stedet er al fokus nu rettet mod Superligaen, og her fik man den perfekte start på den nye sæson med 3-0-sejren over FC Nordsjælland.

Sejren skal i høj grad tilskrives én mand. 24-årige Viktor Lundberg var her der og alle vegne, og med sine tre scoringer viste han både flot skudteknik, ærgerrighed og god positionering. Den svenske angriber har tidligere fået kritik for ikke at være målfarlig nok, men de ord blev gjort til skamme i søndagens sejr.

Der stod Randers på det meste kampen igennem og med to scoringer i de ti sidste minutter af andet halvleg var det svært at se, at FC Nordsjælland skulle kunne få noget med fra kampen. Og da Lundberg kort inde i anden halvleg gjorde det til 3-0 på flot forarbejde af angrebskollegaen Nicolai Brock-Madsen var det gameover for gæsterne.

FC Nordsjælland har nu tabt sine to første kampe, og målscoren hedder 0-5. Meget tyder derfor på, at sportsdirektør Carsten V. Jensen skal på markedet efter forstærkninger, mens der stadig er tid.