Som B.T. allerede i går kunne afsløre, fortsætter forsvarsspilleren Alexander Juel Andersen i Superliga-klubben OB på en permanent aftale.

Fynboerne havde i sidste halvdel af 2019 lejet ham af 1. divisionsklubben Vendsyssel FF.

I en pressemeddelelse, der er udsendt onsdag formiddag, bekræfter Vendsyssel FF's sportsdirektør Ole Nielsen handlen:

»Vi har solgt Alexander Juel Andersen til OB efter et veloverstået lejeophold i efteråret. Det var succeskriteriet for lejemålet, så det er naturligvis glædeligt for alle parter, at det er lykkes. Vi takker Alexander Juel Andersen for indsatsen i Vendsyssel FF og ønsker ham held og lykke i fremtiden.«

Vendsyssel FF's Alexander Juel Andersen, til venstre, i duel mod FC Midtjyllands Evander Ferreira.
Vendsyssel FF's Alexander Juel Andersen, til venstre, i duel mod FC Midtjyllands Evander Ferreira. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Alexander Juel Andersen, der tidligere har spillet i AAC Horsens, AGF, Randers FC og Viborg FF, nåede 39 kampe for Vendsyssel FF. Blandt disse blev de 31 kampe spillet i Superligaen.

Som bekendt udtalte Alexander Juel Andersen sig kritisk om tingenes tilstand i Vendsyssel FF efter sidste års nedrykning.

»Der sker så mange vanvittige ting, og der er truffet et hav af elendige dispositioner hele vejen rundt. Det gør ondt på mig, når man smider det hele selv. Vi havde 100 procent klaret dette her med de rette forudsætninger. Beslutninger er truffet med bind for øjnene. Det ærgrer mig som fodboldmand. Jeg ville gerne have afgjort det på banen, men der har været mange ting at slæbe rundt på,« sagde Alexander Juel Andersen om en skuffende sæson, der i Vendsyssel FF blandt andet bød på træner- og sportschef-udskiftninger.

Efterfølgende blev Alexander Juel Andersen indkaldt til møde med Ole Nielsen, og kort tid efter blev han udlejet til OB.