Superliga Fodbold - 20.09.2014 - Esbjerg - Brøndby - Blue Water Arena Esbjerg. Brøndbys Daniel Agger.
Superliga Fodbold - 20.09.2014 - Esbjerg - Brøndby - Blue Water Arena Esbjerg. Brøndbys Daniel Agger. Foto: Claus Fisker

BT og Ekstra Bladet har ikke haft fløjlshandskerne på i bedømmelsen af Daniel Aggers indsats mod Esbjerg søndag aften, hvor de to Superliga-mandskaber spillede 2-2.

I mandagens udgave af de to aviser, der som vanligt giver spillerne karakterer, er der enighed om, at Daniel Agger hørte til blandt sit holds dårligste.

I BT får han karakteren 02, der trods alt lige er bestået, men det har samtidig indbragt ham en plads på Weekendens Flophold, der udgøres af weekendens svagest præsterende spillere. I Ekstra Bladet, der bedømmer ud fra en skal på 1-6, hvor 1 er det ringeste, får Agger et 2-tal. Kun Elmander med et 1-tal vurderes at have gjort det ringere.

Opstarten for Daniel Agger har været kaotisk, formen er der ikke, og kramperne står i kø, når han spiller for Brøndby, hvilket er den mest tydelige og accepterede årsag til, at den tidligere Liverpool-stjerne er så langt fra sit vanlige niveau.

bifTRANSFER_INTRO

Det er også Daniel Aggers egen forklaring på situationen:

- Det var hårdt, og der var kramper på vej igen. Det er et hårdt game, når man har været ude så længe. Det skal jeg være den første til at indrømme. Det ærgrer mig lidt, at jeg ikke har mere overskud til at tage fat i kuglen og prikke den fremad, sagde Daniel Agger til BT efter kampen.

INTRO

Han var dog ikke lige så hård i bedømmelsen af sig selv, som BT og Ekstra Bladet har været:

- Jeg synes, at jeg spiller en ok kamp med de midler, jeg har. Det negative er, at jeg ikke føler, at jeg har det overskud til at komme frem til de afgørende aktioner. Det er umuligt at sige, hvornår jeg er i topform igen. Når du ikke har fået en ordentlig preseason, skal man hele tiden komme efter det, men det skal ikke være en undskyldning. Jeg er den mest kritiske, og det skal jeg også være.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.