Sønderjyske stopper samarbejdet med Glen Riddersholm.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

»På vegne af alle i SønderjyskE ser vi frem til at indlede en ny æra med tre vigtige strategiske ansættelser, der gør det muligt for os at bygge videre på succesen i sæsonen 2020/2021,« siger klubbens ejer Robert Platek og fortsætter:

»Vi er taknemmelige for Glen Riddersholms ledelse som cheftræner i løbet af de seneste to år. Glen har efterladt en positiv indvirkning på vores hold og har med succes ført klubben til to på hinanden følgende danske pokalfinaler. Vi ønsker Glen held og lykke i hans fremtidige opgaver.«

Glen Riddersholm, der kom til den jyske klub i januar 2019, stopper med øjeblikkelig virkning, og klubben oplyser, at deres plan er at udnævne tre nye nøglepersoner.

En fodbolddirektør, Head of Player Development og en cheftræner.

»Med en ny CEO (fodbolddirektør) ser vi en tid til strategisk vækst inden for områder som spillerudvikling, udvidelse af ungdomsprogrammet og strategisk outreach. Vi ser frem til at byde det nye lederteam velkommen, når vi går stærkere end nogensinde ind i sæsonen 2021/2022,« siger Robert Platek.

Glen Riddersholm har tidligere været ansat i Vendsyssel FF, AGF og FC Midtjylland, som han vandt det danske mesterskab med i 2015. Sønderjyske, som han vandt pokalturneringen med sidste år, oplyser at der endnu ikke er fundet en afløser, men at klubben leder.

I pressemeddelelsen lyder det fra klubbens administrerende direktør Klaus Rasmussen, at han først og fremmest vil takke Glen Riddersholm for 'den store indsats, hvor han har arbejdet hårdt og loyalt'.

»Han har stået i spidsen for holdet, der har spillet sig i to pokalfinaler i træk og sikret klubben det første trofæ, samtidig med at vi har sikret overlevelse i 3F Superligaen, og på den måde har han skrevet sig ind i historiebøgerne hos os. Vi takker ham mange gange for den store indsats og ønsker ham alt det bedste fremover,« siger Klaus Rasmussen.

B.T. har forsøgt at få en kommentar fra Glen Riddersholm, men det har endnu ikke været muligt. Den nu tidligere Sønderjyske-træner har dog delt nogle ord på sin Twitter-profil.

'Jeg vil gerne sige farvel og tak til spillere, staben, fans og sponsorer. I skal vide, at jeg har været utrolig glad for mine to et halvt år i SønderjyskE. Jeg sagde ja til et projekt, og jeg har aldrig fortrudt,' skriver han og fortsætter:

'Jeg synes, vi har opnået meget sammen, og for mig står det som et stærkt billede, at vi vandt klubbens første trofæ den 1. juli 2020. Det vil for mig altid stå som en smuk indramning af min tid i SønderjyskE. Det har været en fantastisk rejse, som jeg ikke ville have været foruden, og jeg forlader klubben med rank ryg og med stolthed over det, vi i fællesskab har opnået. Det er et stærkt fundament bygget op både på og udenfor banen,' skriver han, inden han slutter af med at ønske klubben held og lykke.