Glen Riddersholm og Ståle Solbakken på Ceres Park i Aarhus søndag aften.
Glen Riddersholm og Ståle Solbakken på Ceres Park i Aarhus søndag aften. Foto: Henning Bagger

Der er tilsyneladende langt fra lagt låg på de seneste års stridigheder mellem Glen Riddersholm og Ståle Solbakken.

10 minutter efter pausen i den målløse Superliga-kamp mellem AGF og FC København trak FCK-træner Ståle Solbakken begge hænder op for øjnene og rystede på hovedet i retning af sin trænerkollega få meter derfra.

»Uden at jeg så præcist, hvad der skete, tror jeg, at der var nogen (Ståle Solbakken, red.), der var lidt presset,« sagde AGF-træner Glen Riddersholm og tilføjede:

AGF

»Mit job er at holde fokus på det, der sker på banen, og jeg så en kollega, der havde lidt travlt med alt muligt andet. Det lod jeg ham om, og så tog jeg mig af, det der er mit job. At være fodboldtræner i AGF. Så må det være op til min kollega, hvad han ønsker at holde fokus på. Jeg kan ikke være mere end ligeglad.«

Glen Riddersholm påpegede, at medierne i efterhånden lang tid har fokuseret lige lovlig meget på hans alt andet end harmoniske forhold til Ståle Solbakken. Ikke desto mindre valgte han at lange endnu en stikpille i retning af FCK-træneren.

»Det virkede som om, hans spændingsniveau var lidt for meget i gear,« sagde Glen Riddersholm.

AGF

Ståle Solbakken gav straks igen.

»Godt at han er god til at analysere. Men mens jeg sad 80 procent af tiden på bænken, stod han lige så meget op. Jeg er sjældent enig med Glen. Det er jeg heller ikke i denne situation. Vi har Cornelius. Han giver og tager. De har ’Duncan’. Han gør det samme. Men mens vi forholder os roligt, appellerer AGF-bænken hele tiden til dommeren. Det er altså voksenfodbold, vi spiller,« sagde Ståle Solbakken, der erklærede sig stolt over, at hans spillere kom ud af kampen med AGF med det ene point.

»Allerede efter et kvarters spil får vi korrekt Zanka (Mathias Jørgensen, red.) udvist. Det får dog ikke spillerne til at give op. Tværtimod vælger de i modgangen at fighte alt, hvad de har lært,« sagde Ståle Solbakken.

Hans tropper har dermed erobret syv point i forårssæsonens første tre kampe.

»Det er vi meget fornøjede over. Nu møder vi AaB på søndag (i Parken, red.). Hvis vi vinder den kamp, får AaB svært ved at hente os. Det er sådan, vi må tænke,« sagde Ståle Solbakken.

Glen Riddersholm var også tilfreds efter kampen.

AGF

»Vores sæsonstart er fin. Vi har spillet uafgjort i to svære kampe mod OB og FCK. Herudover er vi efter sejr over Sønderjyske klar til pokal-semifinalen. Langt fra alt i vores spil mod FCK fungerede optimalt. Blandt andet var vores indlæg uskarpe. Men det var en kamp, hvor mine spillere arbejdede benhårdt,« sagde Glen Riddersholm, der ærgrede sig over, at Mathias Jørgensen blev udvist for at nedlægge Daniel Christensen udenfor FCK’s straffesparksfelt.

»Jeg havde meget hellere set, at vi var kommet foran. Nu kom vi til at spille 11 mod 10 i fem kvarter. Det har vi ikke nået at øve os i endnu, og det er mit ansvar,« lød Glen Riddersholms slutreplik.

I øvrigt var det syvende gang, at de to trænere duellerede mod hinanden. Hver står noteret for tre sejre, mens kampen søndag aften er deres eneste uafgjorte.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.