Den tidligere amerikanske landstræner Bob Bradley bliver ikke ny træner i superligaklubben AaB. Amerikaneren har valgt at takke nej til den danske klub og i stedet fortsætte i Stabæk. Det fortæller den norske klubs formand til BT.

AaB har gennem længere tid været på udkig efter en afløser for klubbens cheftræner Kent Nielsen, der efter sæsonen skifter til et lignende job hos OB.

Her har flere kandidater været nævnt, og et af de mere seriøse bud på en ny cheftræner var den velrenommerede Bob Bradley.

Stabæk har tidligere bekræftet, at Bob Bradley har været i dialog med AaB. Men nu ligger det fast, at han ikke bliver manden, AaB ansætter som ny cheftræner.

Bob Bradley takkede ifølge den norske klub tirsdag nej til AaB, og han fortsætter i stedet sit arbejde i norske Stabæk. Det bekræfter Stabæks formand Espen Moe over for BT.

»Vi ved godt, der har været kontakt mellem dem. Jeg har talt med Bob, og han har givet mig besked om, at han har sagt nej til AaB, og at han ønsker at blive i Stabæk,« siger Espen Moe og fortsætter:

»Det sagde han til mig i går (tirsdag, red.), så det er meget nyt, og det er vi selvfølgelig meget glade for. Vi har en kontrakt med Bob Bradley for resten af året.«

Dermed må sportsdirektør Allan Gaarde fortsætte jagten på en ny træner. Her har også Sønderjyskes træner Lars Søndergaard været sat i forbindelse med trænerjobbet i AaB.

Men han ønsker ikke at kommentere på, om han er med i opløbet om at blive Kent Nielsens afløser i det nordjyske.

»Jeg har ingen kommentarer til det. Jeg synes, at jeg har kommenteret nok på det gennem meget lang tid efterhånden. Og jeg skylder også Sønderjyske at have min fulde koncentration dér,« siger Lars Søndergaard.

Udover Lars Søndergaard og Bob Bradley har også Kasper Hjulmand, Lars Olsen og den tidligere Real Madrid-spiller Fernando Morientes været nævnt som kandidater til jobbet i AaB.