AGF-træner Glen Riddersholm var langt fra tilfreds med, at hans tropper løb ind i et nederlag på 1-4 mod Superliga-bundholdet Randers FC.

»Vi må sige, at det generelt set var en miserabel præstation af holdet. Nu må vi alle hjem og kigge på, om vi var ordentlig forberedte,« svarede han på BT’s spørgsmål, om indsatsen var den dårligste i hans tid i AGF.

Glen Riddersholm var i nederlagets stund hurtig til at anerkende Randers-sejren.

»De var klart bedre end os på dagen,« sagde Glen Riddersholm, der havde denne plan inden dommer Michael Tykgaard fløjtede kampen i gang:

»Vi skulle forsøge at følge op på den gode indsats i vores fire seneste kampe, holde en god og stram defensiv organisation og være forberedt på deres standardsituationer.«

At det alligevel gik galt forklarede Glen Riddersholm blandt andet med, at AGF allerede efter fire minutters spil kom bagud 0-1.

»Det er indiskutabelt, at vi får en dårlig start. Fortjent udligner vi til 1-1. Men minuttet efter bringer Randers sig foran 2-1, og så var det opad bakke igen. Skærer man det ud i pap tabte vi vel på to ting: Standardsituationer og omstillinger. Det er ellers to parametre, hvor vi er lykkedes i vores seneste kampe. Men mod Randers var vi helt væk,« sagde Glen Riddersholm med et ansigtsudtryk, der signalerede frustration.

Hos AGF var der debut til angriberen André Riel, som man på sidstedagen i sommerens transfervindue hentede i FC Helsingør.

»Der var ikke noget, der var godtnok i dag. Selvfølgelig havde jeg håbet på et bedre resultat i min første AGF-optræden. Nederlagets størrelse gør ondt langt ind i mit hjerte. Af uvisse årsager var vi ikke klar fra start, og det skal man altså være, hvis man skal vinde i Superligaen,« sagde André Riel, der havde svært ved at forklare årsagen til nederlaget.

»Jeg kan kun svare for mig selv, og jeg må erkende at jeg langt fra var farlig nok,« sagde André Riel.