Vejle vandt en særdeles livlig første kamp i Superligaen over Hobro med 3-1. Kampen bød på flere flotte mål.

Vejle Boldklub vandt fredag aften 3-1 over Hobro i Superligaens åbningskamp på Vejle Stadion for øjnene af mere end 4000 tilskuere.

Blandt de fremmødte var blandt andre Brøndby-træner Alexander Zorniger.

Oprykkerne fra Vejle hentede dermed deres første sejr i den bedste række i ni år. Undervejs i kampen måtte sidste sæsons topscorer Pål Alexander Kirkevold gå ud med en skade.

Hobro havde chancerne til at bringe sig foran i kampens indledning, men Vejle satte sig efterfølgende på opgøret og boldbesiddelsen, og sejren kom aldrig for alvor i fare.

Efter små ti minutters spil fik Pål Kirkevold serveret en bold tæt under mål, men nordmanden brændte.

Stadionuret havde knap passeret et kvarter, da Hobro igen var farlige.

Denne gang sparkede Vito Hammershøj-Mistrati et frispark på stolpen.

Vejles største chance i første halvleg tilfaldt Imed Louati efter små 20 minutter. Helt alene igennem sparkede tuneseren snært forbi.

I anden halvleg fik de to hold hul på målbylden. Vejle blev første hold på måltavlen, da Allan Sousa køligt omsatte et straffespark efter en times spil.

Kort efter blev det også 2-0. Mads Greve dukkede op i det lille felt efter en dødbold og kunne let sende bolden i mål.

Bedst som man troede, at Vejle havde kontrol med kampen, åbnede Hobro den kortvarigt igen. Indskiftede Emmanuel Sabbi kanonerede bolden i kassen fra lang afstand med små tyve minutter igen til stillingen 2-1.

Men da spændingen var tilbage i kampen, ville Vejles anfører Jacob Schoop det anderledes. Med et kvarter tilbage af kampen afgjorde han opgøret med et regulært drømmemål.

Vejle kommer i den kommende runde på en svær opgave ude mod vicemestrene fra Brøndby. Hobro tager hjemme imod FC København.

Vejles Jacob Schoop ( nr. 20, th) i aktion. Superligakamp imellem Vejle Boldklub VB og Hobro, fredag den 13. juli 2018. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018) Foto: Claus Fisker