Det vakte opsigt, da Liverpool-legenden Robbie Fowler pludselig dukkede op i Randers – af alle steder – på en tilfældig onsdag maj-aften.

Her overværede den tidligere angrebsstjerne gårsdagens Superliga-kamp på Cepheus Park mellem Randers FC og AaB, for, ifølge ham selv, at se dansk topfodbold an med egne øjne.

Men det var ikke det eneste gøremål, Fowler, som i dag er arbejdsløs træner, havde i Danmark.

Tidligere på dagen havde Robbie Fowler blandt andet mødtes med sin tidligere holdkammerat i Liverpool Stig Inge Bjørnebye, som i dag er sportschef i AGF.

Foto: Jens Nørgaard Larsen
Vis mere

Mødet mellem Bjørnebye og Fowler foregik på kendisrestauranten Café Victor i det indre København. Her var også fodboldagent Alan Hvedehave og hans agent-kollega Simon Friis til stede.

»Det er rigtigt, at Fowler og Stig Inge Bjørnebye mødtes i København onsdag, men det var en social snak. Der blev ikke talt om trænerjobbet i AGF,« understreger fodboldagent Alan Hvedehave til B.T. Sport.

Stig Inge Bjørnebye, som har været sportschef i AGF siden sidste forår, ønsker ikke at kommentere på mødet, som han betegner som udelukkende privat.

47-årige Robbie Fowler, som har scoret 183 mål i 369 kampe for Liverpool, spillede sammen med den norske AGF-boss fra 1993 og frem til årtusindskiftet. Englænderen har været træner siden 2011 og har stået i spidsen for klubber i Thailand, Australien og senest i indiske East Bengal, hvor han stoppede i september 2021.

Foto: CRAIG BROUGH
Vis mere

Siden da har Fowler været på jagt efter et nyt trænerjob, og han fortæller, at han er klar til at tage et trænerjob i Danmark, hvis muligheden skulle opstå.

»Jeg er åben over for nye udfordringer, så selvfølgelig kunne jeg være interesseret i et job her i Danmark. Her er gode spillere, og fodbolden er god. Jeg er klar og afventer,« sagde Robbie Fowler således i aftes til TV 3, som fangede ham i forbindelse med Randers-kampen.

Angående AGF har der i længere tid været spekulationer om trænerposten. Det skyldes blandt andet, at David Nielsen har kontraktudløb næste sommer og samtidig er kommet under heftigt pres i denne sæson, som har været mislykket for AGF.

Siden vinterpausen har stjernetræneren kæmpet hårdt med sit mandskab for at undgå nedrykning i en meget skuffende Superliga-sæson for de ambitiøse aarhusianere, som reelt kan undgå katastrofenedrykningen, hvis de formår ikke at tabe i aftenens bundgys i Vejle.