Silkeborg IF fortsætter sin vanvittige stime med endnu en sejr i Superligaen.

Tirsdag aften gik det ud over Randers, som blev slået 2-1. Sejren betyder, at Silkeborg kun har fire point op til AaB på tredjepladsen, på trods af at man rykkede op fra første division i sommer.

Sejren sætter en tyk streg under, at man har gang i en af sine bedste sæsoner i meget lang tid.

Nicklas Helenius var den store helt for Silkeborg, da han med to hurtige scoringer sørgede for de rødklædtes sejr.

Silkeborg har nu vundet tre kampe i træk i Superligaens mesterskabsspil, mens Randers har tabt tre i streg.

Silkeborg kom til kampen med en imponerende sejr over FCK i bagagen. Randers skulle derimod rejse sig fra et nederlag til FCM, hvilket kunne ses på banen.

Randers sprudlede af energi fra start, mens gæsterne fra Silkeborg længe havde svært ved at få spillet til at fungere. Der skulle dog få minutters kynisme til, at Nicklas Helenius fik vendt kampen fra 0-1 til 2-1 for de formstærke midtjyder.

Silkeborg får med sejren kontakt til Brøndby på fjerdepladsen, hvor begge hold har 40 point. Randers har 36 point og ligger sidst i mesterskabsspillet.

Randers-profilen Vito Mistrati-Hammershøy bragte ellers hjemmeholdet foran med 1-0, da den skarpe midtbanespiller kom først på et indlæg og prikkede bolden i mål.

Fem minutter før pausen bragte Silkeborgs Nicklas Helenius gæsterne tilbage i opgøret, da den brandvarme angriber udlignede til 1-1.

Blot to minutter senere var Nicklas Helenius igen på pletten, og Silkeborg gik stik mod spil og chancer til pause med en føring på 2-1.

I anden halvleg var Silkeborg-angriberen tæt på at lave hattrick, men Patrik Carlgren i Randers-målet reddede flot på stregen.

Randers kunne ikke svare igen, og derfor blev det til en 2-1-sejr til gæsterne fra Silkeborg.

Du kan genlæse LIVE-bloggen fra kampen herunder.