Sønderjyske tog søndag holdets anden sejr i træk i foråret, da Esbjerg blev slået med 3-1.

Sønderjyske hentede søndag tre point, da holdet slog Esbjerg med 3-1 på Sydbank Park i Superligaens 25. spillerunde.

De tre point til Sønderjyske betyder, at holdet nu har 28 point på 11.-pladsen, mens Esbjerg foreløbig holder fast i fjerdepladsen med 35 point.

Allerede fra kampens indledning lagde Sønderjyske pres på gæsterne, og efter 26 minutters spil kunne hjemmeholdet juble for første gang.

Superliga Fodbold Sønderjyske mod Esbjerg FB. Sydbank Park Haderslev. Søndag den 10 marts 2019. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2019) Foto: Claus Fisker

Et langt indkast endte for fødderne af Sønderjyske-angriber Peter Christiansen, som sikkert sparkede sønderjyderne i front.

Sønderjyske fortsatte med at presse Esbjerg, men efter 32 minutters spil fik udeholdet udlignet.

Esbjergs Carlo Holse modtog bolden i den ene side, hvorefter kantspilleren elegant sparkede bolden helt op i det modsatte målhjørne.

1-1-målet gav Esbjerg fornyet energi, men fra anden halvlegs start lagde Sønderjyske igen gæsterne under pres.

Jubel ved Esbjerg scorring til 1 - 1 Superliga Fodbold Sønderjyske mod Esbjerg FB. Sydbank Park Haderslev. Søndag den 10 marts 2019. Foto: Claus Fisker

Presset blev belønnet et kvarter inde i anden halvleg.

Denne gang udnyttede midtbanespiller Eggert Jonsson et flot oplæg af Peter Christiansen til at bringe Sønderjyske på 2-1.

Hjemmeholdet trak sig efterfølgende længere tilbage på banen, og Esbjerg forsøgte ihærdigt at kreere den udlignende scoring.

Betingelserne blev gjort sværere efter 80 minutters spil, da udeholdets kantspiller Emmanuel Oti blev udvist med sit andet gule kort.

Johan Absalonsen (Sønderjyske 15) Superliga Fodbold Sønderjyske mod Esbjerg FB. Sydbank Park Haderslev. Søndag den 10 marts 2019.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix) Foto: Claus Fisker

Esbjerg formåede ikke at svare tilbage, og i stedet lukkede hjemmeholdets kantspiller Danny Amankwaa opgøret med sin scoring til slutresultatet 3-1.