En chancerig kamp endte 2-2, da OB søndag eftermiddag tog imod Sønderjyske i Superligaen.

En stærk anden halvleg af OB sikrede fynboerne et enkelt point, da de søndag eftermiddag spillede 2-2 på hjemmebane mod Sønderjyske i Superligaen.

Sønderjyske var ellers foran 2-0 ved pausen, men to udskiftninger i pausen fra OB satte fynboerne i gang, og kampen endte altså uafgjort 2-2 efter en masse chancer. Dermed har begge hold nu fået hul på pointbylden.

SønderjyskEs Marcel Rømer (30) i aktion. Superliga Fodbold OB - Sønderjyske - EWII Park Odense, søndag den 22. juli 2018. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018) Foto: Claus Fisker

Begge mandskaber kom aggressivt ud fra kampens begyndelse med chancer i begge ender.

Dog kom Sønderjyske foran efter 24 minutters spil, da nyindkøbte Mart Lieder serverede bolden for Kees Luijckx, som sikkert kunne gøre det til 1-0.

Godt to minutter før pausen skulle det også blive 2-0. Nicholas Marfelt fandt Christian Jakobsen i feltet, der uden problemer headede bolden ind.

OBs Nicklas Helenius (15) og SønderjyskEs Eggert Jonsson (6) i aktion. Superliga Fodbold OB - Sønderjyske - EWII Park Odense, søndag den 22. juli 2018. (Foto: Claus Fisker/Scanpix 2018) Foto: Claus Fisker

Der skulle ske noget hos OB-mandskabet, og cheftræner Jakob Michelsen byttede to mand i pausen, og indskiftede Mathias Jørgensen reducerede ti minutter inde i anden halvleg.

Godt et kvarter før tid kom udligningen så, da Anders K. Jacobsen hamrede bolden op i nettaget og gjorde det til 2-2. Efterfølgende skete der ikke det store, og der kom ikke flere scoringer i kampen.

Søndagens uafgjorte resultat betyder, at begge hold stadig har deres første sejr til gode.

Sønderjyske jubel ved 0 - 2 scoringen. Superliga Fodbold OB - Sønderjyske. Søndag den 22 Juli 2018 - Nature Energy Park Odense. Foto: Claus Fisker