Det så stærkt bekymrende ud for FC København, da profilen Viktor Fischer søndag måtte hjælpes skadet fra banen i 1-2-nederlaget til Vendsyssel FF.

Det lignede en alvorlig ankelskade til landsholdsspilleren, der senere støttede sig til krykker, da han forlod stadion i Hjørring.

Men FC Københavns fans umiddelbart kan ånde lettet op. For alt tyder på, at Viktor Fischer kun er på sidelinjen i en kortere periode.

'Han er i dag blevet scannet og undersøgt nærmere, og han forventes nu ude til vores kommende kampe mod Bordeaux og Randers FC,' skriver FC København i en pressemeddelelse.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

Dermed er Fischer muligvis stadig aktuel til den danske landsholdstrup, som landstræner Åge Hareide udtager onsdag - forud for Nations League-kampen mod Irland i Dublin.

Der var ellers bekymrede miner fra FCK-lejren søndag, hvor manager Ståle Solbakken frygtede det værste.

»Der er ingen, der lige nu ved, hvor slem Viktor Fischer skade er, men det kan være slemt,« sagde Ståle Solbakken til B.T. efter kampen.

Den 24-årige FC København-spiller har været den absolut bærende spiller for Ståle Solbakkens mandskab i denne sæson, hvor han i 11 superligakampe har scoret seks mål og assisteret syv gange. Viktor Fischer skiftede i januar til FC København efter kiksede ophold i tyske Mainz og engelske Middlesbrough.