Randers FC vinder på hjemmebane med 2-0 over Vendsyssel FF i Superligaen.

Randers FC tog lørdag et godt skridt op i tabellen takket være en sikker 2-0-sejr Vendsyssel FF i Superligaens tiende spillerunde.

Det var ikke nogen velspillet fodboldkamp, men det er de sikkert ligeglade med i Randers, der vandt for første gang i Superligaen i lidt over en måned efter to scoringer i anden halvleg.

Sejren sender Randers op på en syvendeplads, mens Vendsyssel er at finde på 12.-pladsen.

Superligakampen mellem Randers FC og Vendsyssel FF på BioNutria Park Randers, lørdag den 22 september 2018. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2018) Foto: Bo Amstrup

Randers var mest på bolden i kampens indledning, men det var Vendsyssel, som var farligst. Efter ni minutters spil var kantspilleren Moses Opondo tæt på at sparke gæsterne foran, men stolpen var i vejen.

Hjemmeholdet havde svært ved at skabe chancer på trods af, at Vendsyssel har lukket mål ind i alle kampe af superligasæsonen.

Randers kom dog tæt på efter en halv time, da angriberen Benjamin Stokke fik afsluttet, men Vendsyssel-målmand Nicolai Flø stod i vejen.

Efter 34 minutter måtte dommer Peter Munch Larsen lade sig udskifte med en skade, og tilskuerne i Randers fik derfor en god portion overtid, inden der blev fløjtet til pause ved stillingen 0-0.

Dommer Peter Munch Larsen må udgå med en skade og Mikkel Redder overtager dommerfløjten under superligakampen mellem Randers FC og Vensyssel FF på Bionutria Park Randers, lørdag den 22 september 2018.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) Foto: Bo Amstrup

Anden halvleg var blot et minut gammel, da en Vendsyssel-clearing i eget felt blev farlig og tvang Vendsyssel-målmand Nicolai Flø ud i en god refleksredning.

Ti minutter senere kunne Nicolai Flø dog ikke stille meget op, da Randers-midtbanespilleren Saba Lobzhanidze sparkede et frispark i nettet til 1-0.

Blot fem minutter senere var den gal igen for Vendsyssel, da Randers-angriberen Benjamin Stokke kom først på et indlæg og sendte bolden i mål til 2-0.

Herfra var der ikke meget slinger i valsen for Randers, som holdt Vendsyssel fra de store chancer, og kronjyderne vandt dermed 2-0.