AaB var i undertal i en time, men fik alligevel et point med fra Aarhus efter en dramatisk kamp.

AaB havde godt styr på AGF, men en udvisning til AaB-forsvareren Jores Okore gjorde betingelserne svære for gæsterne, der dog alligevel fik et 2-2-resultat med hjem til Nordjylland efter søndagens superligakamp.

AGF bragte sig foran med 1-0 kort før pausen, men en flot anden halvleg af Morten Wieghorsts tropper sikrede aalborgenserne det ene point.

Resultatet betyder, at AaB er på fjerdepladsen i Superligaen, mens AGF er at finde på sjettepladsen.

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen giver AaBs Jores Okore (5) rødt kort under superligakamp mellem AGF og AaB på Ceres Park i Aarhus, søndag den 21. oktober 2018.. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix) Foto: Mikkel Berg Pedersen

Det startede godt for gæsterne, der var dominerende i kampens indledning. Aalborgenserne havde endda bolden i mål efter 10 minutters spil, men målet blev annulleret for offside.

AGF havde svært ved at få spillet til at hænge sammen, men det lysnede for hjemmeholdet, da AaB-forsvarsspilleren Jores Okore begik straffespark efter en halv times spil.

Den tidligere Aston Villa-spiller blev desuden udvist for forseelsen.

AGF-midtbanespilleren Tobias Sana brændte det efterfølgende straffespark, men otte minutter senere kunne hjemmebanepublikummet bryde ud i jubel, da kantspilleren Jakob Ankersen scorede til 1-0.

AGFs Mustafa Amini (8). Superligakamp mellem AGF og AaB på Ceres Park i Aarhus, søndag den 21. oktober 2018. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Scanpix 2018) Foto: Mikkel Berg Pedersen

1-0 var også stillingen, da en særdeles underholdende og dramatisk første halvleg blev fløjtet af.

Anden halvleg var blot et par minutter gammel, da AGF-kanten Mustapha Bundu burde have scoret til 2-0, men hans afslutning gik langt over mål.

På trods af at være en mand i undertal fik AaB udlignet efter 55 minutter, da bolden havnede hos midtbanespilleren Magnus Christensen efter klumpspil i feltet.

Med et kvarter tilbage bragte midtbaneslideren Martin Spelmann AGF foran med 2-1 efter en fejl i AaB-forsvaret.

AGFs Jakob Ankersen (7) scorer til 1-0 under en superligakamp mellem AGF og AaB på Ceres Park i Aarhus, søndag den 21. oktober 2018.. (Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix) Foto: Mikkel Berg Pedersen

AaB ville dog ikke give sig, og fem minutter før tid udlignede AaB-angriberen Wessam Abou Ali til kampens slutresultat 2-2.