OB kan ånde lettet op. Søndag eftermiddag vandt fynboerne hjemme 3-1 over Randers FC i Alka Superligaen. OB havde før søndagens kamp blot skrabet fire point sammen i de seneste seks kampe.

Kampen var jævnbyrdig i de første 40 minutter, men derefter dominerede OB resten af tiden. Målscorerne for fynboerne var Jacob Barrett, Nicklas Helenius og Ryan Laursen, mens Nikola Djurdjic scorede for gæsterne.

Med sejren rykker de blåstribede op på en syvendeplads i tabellen med 13 point. Randers forbliver på sidstepladsen med syv point efter ti kampe.

Spillet bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor begge hold forsøgte sig, men ingen af afslutningerne blev for alvor skarpe. To minutter før pausen blev der så endelig scoret.

Efter et hjørnespark havnede bolden på kanten af feltet hos Jacob Barrett, der med en fremragende halvflugter sparkede bolden ind i det modsatte hjørne uden chance for Randers-målmanden Hannes Halldorsson.

Anden halvleg var ni minutter gammel, da OB udbyggede føringen. Ryan Laursen sendte et indlæg ind i feltet, som Nicklas Helenius mødte med et velplaceret hovedstød. Det var Helenius' første mål for OB i Alka Superligaen.

Ti minutter senere scorede OB endnu en gang.

Ryan Johnson Laursen modtog en lang bold fra Rasmus Festersen, og efter en flot nedtagning kom han alene med Halldorsson. Her var Laursen kølig og placerede bolden i modsatte side af målet.

Resten af kampen blev igen mere jævnbyrdig. OB trak sig længere tilbage på banen, for at forsvare sejren, mens Randers forsøgte at komme tilbage i opgøret. I overtiden kom Randers på måltavlen, da Nikola Djurdjic reducerede.

OB skal i næste runde en tur til Hobro og forsøge at få tre point, mens Randers skal forsøge at komme væk fra 14.-pladsen med en hjemmekamp imod Horsens FC.

Jacob Laursen kan flot sende bolden i mål og gøre det til 1-0 for OB mod Randers.