Lørdag vandt FC Nordsjælland 3-1 over Vejle. Kantspiller Andreas Skov Olsen var afgørende for udeholdet.

Et skarpt FC Nordsjælland-mandskab hentede lørdag en 3-1 sejr på udebane over Vejle i 23. spillerunde af Superligaen.

Kampen bød på store chancer i begge ender, men et effektivt udehold med kantspiller Andreas Skov Olsen i spidsen nedlagde Vejle.

Resultatet betyder, at FCN rykker op på en delt fjerdeplads med 31 point, mens Vejle fortsat er dyndet ind i nedrykningskampen med 19 point på en 13. plads.

Kampen startede livligt med store chancer i begge ender, og allerede efter 12 minutters spil bragte angriber Godsway Donyoh udeholdet i front.

Bolden blev spillet ud til udeholdets Mathias Rasmussen, som flot lagde et indlæg ind i hovedet på Donyoh, der elegant headede bolden i mål.

Efter føringsmålet fik Vejle et lille spillemæssigt overtag, hvilket resulterede i en stor hovedstødschance til angriber Imed Louati efter 26 minutter.

Den tunesiske angriber manglede dog præcision, og bolden endte lige forbi FCN-målet.

Afbrænderen skulle vise sig at blive dyr for vejlenserne.

Syv minutter inde i anden halvleg slog udeholdets Andreas Skov Olsen nemlig til.

Kantspilleren lavede først en spektakulær nedtagning efter en høj bold, hvorefter han flot bankede bolden i mål.

Samme Andreas Skov Olsen lukkede endegyldigt kampen med sin scoring til 3-0 efter 56 minutters spil på et straffespark.

Hjemmeholdet forsøgte ihærdigt at reducere, hvilket lykkedes i kampens overtid, da angriber Kjartan Finnbogason scorede på et hovedstød.

Men hjemmeholdet kom for sent i gang, og kampen endte dermed 3-1 til FCN.