AGF og FC Nordsjælland spillede søndag eftermiddag 1-1 i Superligaen i Aarhus.

Det uafgjorte resultat betyder, at både AGF og FCN har to point efter lige så mange kampe i sæsonen.

FCN dominerede boldbesiddelsen i store dele af opgøret efter en tidlig scoring, men udeholdet kunne ikke holde AGF fra fadet.

Som kampen skred frem, kom AGF bedre med, og i sidste ende gav det pote, da Jakob Ankersen sikrede hjemmeholdet det ene point med udligningen i anden halvleg.

AGF fik kampens første store chance, da der var spillet mindre end et minut. Bror Blume strøg alene igennem, men midtbanespilleren fik ikke afsluttet ordentligt.

Kort efter kom FC Nordsjælland i front.

Andreas Skov Olsen blev spillet i dybden og med en fiks dribling og et spark i det lange hjørne gjorde han det til 0-1 i en situation, hvor Pierre Kanstrup blev ved med at bakke i AGF's forsvar.

På trods af føringen trak udeholdet sig ikke tilbage. Det lykkedes flere gange FCN at spille rundt om hjemmeholdets spillere, men de største chancer tilfaldt AGF.

Kort før pausen var Jakob Ankersen således tæt på at bringe balance i regnskabet.

Kantspilleren strøg fri i højre side, men hans afslutning strøg lige over mål.

Situation fra kampen. Superligaen AGF vs FC Nordsjælland på Ceres Stadion i Aarhus, søndag den 22. juli 2018.. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2018) Foto: Ernst van Norde

Ankersen fik også anden halvlegs første mulighed, men igen savnede hjemmeholdets nummer syv skarphed.

Gæsternes målscorer Andreas Skov Olsen ville også lege med igen, og efter en lille time var han millimeter fra at fordoble udeholdets føring, men den unge angriber måtte se sit forsøg gå lige forbi mål.

FCNs Nicklas Strunck Jakobsen og AGFs Jakob Ankersen under Superliga kampen imellem AGF og FC Nordsjælland på Ceres Park i Aarhus, søndag den 22. juli 2018.. (Foto: NORDE ERNST VAN/Ritzau Scanpix) Foto: NORDE ERNST VAN

En særdeles aktiv Jakob Ankersen havde til sidst mere held med sin afslutning, da han med godt 20 minutter igen fik udlignet.

Efter et spark på stolpen kunne Ankersen let følge op og gøre det til 1-1.

Trods flere store chancer formåede de to hold ikke at score yderligere.

AGF besøger i næste spillerunde Vejle Boldklub.