Lyngby vandt 3-2 mod Silkeborg og vinder dermed for første gang på udebane i sæsonen.

Lyngby vandt for første gang på udebane i denne sæson af 3F Superligaen, da det blev til en 3-2-sejr over Silkeborg IF i 10. spillerunde.

Sjællænderne var ellers bagud ved anden halvlegs åbning, men to scoringer af indskiftede Gustav Marcussen tippede tingene til Lyngbys fordel.

Dermed indkasserede Silkeborg deres syvende nederlag i sæsonen, på trods af at hjemmeholdet i store dele af kampen var godt med.

Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen, under superligakampen mellem Silkeborg IF og Lyngby Boldklub på Jysk Park i Silkeborg søndag den 22. september 2019. Foto: Bo Amstrup

Med nederlaget ligger Silkeborg fortsat sidst i Superligaen med tre point, mens Lyngby for en stund kravler op på 10.-pladsen med 12 point.

Begge hold forsøgte at tage teten i kampens indledning, men hverken Silkeborg eller Lyngby formåede at spille sig frem til nogen chancer.

Det blev der dog ændret på efter 18 minutter, som blev startskuddet på fem minutter, hvor der faldt tre mål.

Først bragte gæsterne sig foran med 1-0, da midtbanespilleren Marcel Rømer sendte bolden i nettet efter flot forarbejde af kantspilleren Rezan Corlu. Lyngby fik dog kun lov til at være foran i to minutter.

Superligakampen mellem Silkeborg IF og Lyngby Boldklub på Jysk Park i Silkeborg søndag den 22. september 2019. (Foto: Bo Amstrup/Scanpix 2019) Foto: Bo Amstrup

Silkeborg-kantspilleren Jeppe Okkels bragte balance i regnskabet efter en flot solotur, og tre minutter senere bragte Silkeborg sig foran med 2-1, da angriberen Emil Holten dirigerede bolden i nettet med hælen.

Kort efter var det tæt på 3-1, da Silkeborg-topscorer Ronnie Schwartz sendte en afslutning på stolpen.

Gæsterne åbnede anden halvleg med et pres på hjemmeholdet, og det gav pote.

Efter 67 minutter var den gal i Silkeborg-forsvaret, og det udnyttede netop indskiftede Gustav Marcussen til at score til 2-2.

Et kvarter før tid var han på pletten igen, da han headede Lyngby foran med 3-2, som også blev kampens resultat.