Emmanuel Sabbi burde blive i Hobro resten af sæsonen.

Det mener TV3 Sports fodboldkommentator og tidligere fodboldspiller, Kenneth Emil Petersen.

»Vi er en situation, som er så speciel, og ingen havde forudset det. Jeg synes, at vi hvis man havde lidt ordentlighed, så var man blevet den ekstra måned, som der er tale om,« siger han i programmet Ren Fodboldsnak, som du kan se et klip fra i toppen af artiklen.

Kritikken kommer, efter Emmanuel Sabbi selv har været ude at sige, at han som aftalt tiltræder i OB, når hans kontrakt med Hobro udløber 30. juni i stedet for at tage en kortvarig forlængelse. Det har han udtalt til bold.dk.

Hobros Emmanuel Sabbi i 3F Superliga-kampen mellem Hobro IK og FC Nordsjælland på DS Arena i Hobro , søndag 10. november 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Hobros Emmanuel Sabbi i 3F Superliga-kampen mellem Hobro IK og FC Nordsjælland på DS Arena i Hobro , søndag 10. november 2019.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) Foto: Henning Bagger
Vis mere

Det betyder nemlig, at Hobro må undvære Emmanuel Sabbi, når Superliga-sæsonen spilles færdig i løbet af juli måned.

På grund af coronakrisen indgik Spillerforeningen og Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening en helt unik aftale, der har gjort det muligt at lave disse korte kontraktforlængelser af en måneds varighed for netop at undgå, at klubber skulle sige farvel til spillere, inden sæsonen er slut.

Emmanuel Sabbi forventes at stige markant i løn i OB, og det kan ifølge eksperterne i studiet også havde betydning for sagen.

»Vi giver alle sammen afkald på et eller andet i denne her periode, og der synes jeg bare, at vi er midt i en turnering.«

»Jeg synes bare, det rigtige ville være at blive i Hobro,« siger Kenneth Emil Petersen.

Sabbi kommer dog heller ikke i aktion for OB, hvis han som udtalt tiltræder i klubben allerede fra 1. juli.

Superligaen genoptages efter coronapausen i aften, torsdag, når AGF møder Randers.

Du kan følge opgøret lige her på bt.dk.